Το καλάθι σας είναι άδειο.
Συχνές ερωτήσεις

Οι συχνές ερωτήσεις σας

Βρείτε όλες τις απαντήσεις εδώ.

 • Πόσο ευέλικτες είναι οι εφαρμογές του Business Marketplace;

  Γνωρίζουμε ότι η επιχείρησή σου εξελίσσεται συνεχώς και αντίστοιχα εξελίσσονται και οι ανάγκες σου. Κατά συνέπεια, προσπαθούμε πάντα να σου προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις. Πολλές από τις εφαρμογές μας προσφέρονται σε διαφορετικές εκδόσεις, η κάθε μία με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αριθμό χρηστών και λειτουργικότητες. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Η χρήση των εφαρμογών γίνεται σε μηνιαία βάση πράγμα που σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείς επίσης να προσθαφαιρέσεις αριθμό χρηστών στις εφαρμογές σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση αγοράς μίας εφαρμογής μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση.

 • Τι είναι το Business Marketplace?

  Το Business Marketplace είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου ΟΤΕ που προσφέρει εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των επαγγελματιών. Η υπηρεσία σου επιτρέπει να επιλέξεις από μια σειρά cloud-based λύσεων λογισμικού που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σου να μειώσει σημαντικά τα λειτουργικά της κόστη. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει στους συνεργάτες σου τα εργαλεία που χρειάζονται ώστε η επιχείρησή σου να γίνει πιο παραγωγική και αποδοτική.

 • Ποια είναι η περίοδος δέσμευσης για τη χρήση των υπηρεσιών;

  Υπάρχει 12μηνη δέσμευση για τη χρήση των υπηρεσιών. Μετά τη πάροδο της περιόδου αυτής το συμβόλαιό σου μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.

 • Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου;

  Τόσο οι εφαρμογές σου όσο και τα δεδομένα σου βρίσκονται αποθηκευμένα σε απολύτως ασφαλή και πιστοποιημένα Data Centers τα οποία είναι προστατευμένα έναντι οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

 • Με πιο τρόπο μπορώ να εξοφλήσω την εφαρμογή που θα επιλέξω;

  Μπορείς να εξοφλήσεις την εφαρμογή που θα επιλέξεις, εύκολα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMOTE.

 • Αν χρειαστεί, τι υποστήριξη έχουν οι υπηρεσίες του Business Marketplace;

  Αν χρειαστείς βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE καλώντας στο 13818.

 • Πως μπορώ να ξεκινήσω;

  Αν είσαι ήδη πελάτης Ομίλου ΟΤΕ μπορείς άμεσα να συνδεθείς στο Business Marketplace χρησιμοποιώντας το username και το password που ήδη έχεις. Στην αντίθετη περίπτωση απαιτούνται τα ακόλουθα βήματα: Αρχικά θα πρέπει να εγγραφείς στην υπηρεσία και στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρώσεις επιτυχώς τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σου. Μετά είσαι έτοιμος για χρήση της υπηρεσίας.

 • Πως μπορώ να γίνω συνεργάτης σας;

  Μπορείς να μας στείλεις ένα email στο partnership@ote.gr

 • Γιατί να προτιμήσω να αποκτήσω μία cloud εφαρμογή από το Business Marketplace αντί να την αποκτήσω απευθείας από τον προμηθευτή της συγκεκριμένης εφαρμογής;

  Διότι από το Business Marketplace μπορείς να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες, για την σωστή λειτουργία της επιχείρησής σου, εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσεις με πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές. Επίσης η απόκτηση εφαρμογών μέσω του Business Marketplace εμπεριέχει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές σου με μόνο ένα username και password (Single Sign On). Ακόμα, το Business Marketplace σου παρέχει όλα τα απαραίτητα βοηθήματα ώστε να διαλέξεις τις σωστές εφαρμογές για την επιχείρησή σου. Συγχρόνως σου προσφέρει τεχνική υποστήριξη για όλες τις εφαρμογές σου και όλες οι χρεώσεις για τη χρήση των εφαρμογών υλοποιούνται εύκολα και χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις κάτι, μέσω του λογαριασμού σου σταθερής COSMOTE.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Παρακαλώ διάλεχτε ένα από τα σχετικά θέματα της λίστας στο παρακάτω μενού