Το καλάθι σας είναι άδειο.
Πληροφορίες Εικόνες Συχνές ερωτήσεις Οδηγίες χρήσης
ΓΕΝΙΚΑ
 
Τo Soft1 SmartBiz είναι μια Cloud εφαρμογή που παρέχει στην επιχείρησή σου τις απαραίτητες λειτουργικότητες για τη βελτίωση των επιχειρηματικών της διαδικασιών και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς της. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει πλήρως τις ανάγκες της για αυτοματοποίηση διαδικασιών, παρέχοντας έτσι δυνατότητες για μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησής σου και ενίσχυση της αποδοτικότητάς της από την πρώτη κιόλας ημέρα. Αξιοποιώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα του Cloud computing, η εφαρμογή επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες από οπουδήποτε, διασφαλίζοντας την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Tώρα η COMSOTE σου παρέχει το Soft1 SmartBiz εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να το δοκιμάσεις για δύο ολόκληρους μήνες!
Με ενότητες που αφορούν στα Λογιστικά (τήρηση βιβλίων Β΄ κατηγορίας), τη Χρηματοοικονομική Διαχείριση, τη Διαχείριση Αγορών & Πωλήσεων, τη Διαχείριση Αποθεμάτων καθώς και το Reporting, το Soft1 SmartBiz σού προσφέρει ένα πλήρες σύνολο λύσεων που βοηθούν την επιχείρησή σου να περιορίσει τα κόστη της, να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της αγοράς.
Το Soft1 SmartBiz έχει σχεδιαστεί ειδικά για ταχέως αναπτυσσόμενες μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, που θέλουν να γίνουν ανταγωνιστικές και που το αντικείμενο τους απαιτεί από τα στελέχη τους να εργάζονται συχνά εκτός γραφείου. Με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών.
Το Soft1 SmartBiz είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση, ενώ δεν απαιτεί εξειδικευμένες ικανότητες. Παράλληλα, ενσωματώνει σημαντικές λειτουργικότητες, που μπορούν να παραμετροποιηθούν πλήρως σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σου. Συμβάλλει ουσιαστικά στη σημαντική μείωση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών σου, καθώς και στη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησής σου.
Τέλος, η υπηρεσία προσφέρεται με προνομιακές χρεώσεις που μπορείς να τις εξοφλείς εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ.
 
 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

Πακέτο

Τιμη με ΦΠΑ

Soft1 Εκπαίδευση (ανά ώρα)

49,60 €

Soft1 Smart Biz Εγκατάσταση Start up

372,00 €

 Soft1 Smart Biz Εγκατάσταση Extra Services

  186,00 €

Το Start-up περιλαμβάνει: Εγκατάσταση υπηρεσιών, προεπιλεγμένη παραμετροποίηση, διασύνδεση με laser εκτυπωτή ή εκτυπωτή έκδοσης επίσημων παραστατικών, βασική εκπαίδευση


Οι Extra Services περιλαμβάνουν: Επέκταση η τροποποίηση της προεπιλεγμένης παραμετροποίησης (έως 4 ώρες), π.χ.: (νέοι τύποι, νέοι σειριακοί αριθμοί αποδείξεων, νέοι λογαριασμοί χρήσης, προσχέδια αναφορών, προσχέδια φορμών)

 

o  άδεια χρήσης για ένα χρήστη της εφαρμογής

o  Soft1 Εκπαίδευση (ανά ώρα) : υπηρεσία εκπαίδευσης ανά ώρα πάνω στα προϊόντα της Softone με  Εφάπαξ Χρέωση

o  Εγκατάσταση Start up το οποίο περιλαμβάνει : (S1 Smart Pros Installation Services, Default Configuration, Connection to laser and tax printer, Basic Training) με  Εφάπαξ Χρέωση

o  Εγκατάσταση Extra Services το οποίο περιλαμβάνει επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως (New types, New invoice series, New accounts, Report Design, Form design) με  Εφάπαξ Χρέωση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πωλήσεις & Παραγγελιοληψία
Είναι η βασική ενότητα του Soft1 SmartBiz που συνδυάζει τη διαχείριση των αποθεμάτων της αποθήκης της επιχείρησής σου με τους πελάτες της προκειμένου να εκτελούνται εύκολα οι καθημερινές εργασίες πωλήσεων και παραγγελιοληψίας. Πιο συγκεκριμένα, η ενότητα  εξυπηρετεί: προσφορές πωλήσεων, παραγγελίες, αποστολές, συναλλαγές αποθήκης και πωλήσεων, επιστροφές εμπορευμάτων, πιστωτικά σημειώματα, ακυρώσεις κλπ.
 
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 
Η συγκεκριμένη ενότητα αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία έκδοσης τιμολογίων από την επιχείρησή σου, ενώ παράλληλα αποστέλλει και αρχειοθέτηση τα σχετικά ηλεκτρονικά παραστατικά.
 
Εμπορικοί Συναλλασσόμενοι: Πελάτες – Προμηθευτές
Η ενότητα αυτή σού παρέχει το αρχείο με τα εταιρικά στοιχεία των συναλλασσομένων σου (Επωνυμία, Διεύθυνση, ΑΦΜ κλπ.) και τη δυνατότητα να πραγματοποιείς πωλήσεις, αγορές, πληρωμές, δαπάνες & ειδικές χρεώσεις / πιστωτικές συναλλαγές, αλλά και την άντληση όλων των σχετικών με τους συναλλασσόμενους εκτυπωτικών, ευρετηρίων, dashboards και αναλύσεων.
 
Απαιτήσεις & Υποχρεώσεις (Εισπράξεις - πληρωμές)
Η ενότητα αυτή λειτουργεί σε συνδυασμό με την ενότητα «Εμπορικοί Συναλλασσόμενοι» και προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης του μηχανισμού είσπραξης και πληρωμής μετρητών της επιχείρησής σου.
 
Πιστωτικές Κάρτες 
Με την ενότητα «Πιστωτικές Κάρτες» επεκτείνεις τις δυνατότητές της ενότητας «Απαιτήσεις & Υποχρεώσεις (Εισπράξεις & Πληρωμές)», αποκτώντας ένα εργαλείο που σου προσφέρει λεπτομερή ανάλυση των συναλλαγών που γίνονται με πιστωτικές κάρτες. 
 
Αξιόγραφα
Τα «Αξιόγραφα» επεκτείνουν τις δυνατότητές της ενότητας «Απαιτήσεις και Υποχρεώσεις».  Εδώ γίνεται πλήρης διαχείριση για τα ακόλουθα: κινήσεις, καταστάσεις, μερικές εξοφλήσεις, ληξιάρια, χαρτοφυλάκια κλπ. Η συγκεκριμένη ενότητα συνδυάζεται, επίσης, με την ενότητα «Τραπεζικοί & Ταμειακοί Λογαριασμοί» ώστε να σου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείς κάθε σχετική κίνηση στις καρτέλες των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησής σου.  Τέλος, λειτουργεί συνδυαστικά με την ενότητα «Τραπεζικοί – Ταμειακοί Λογαριασμοί» για να σου προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής μηχανογραφημένων επιταγών. 
 
Τραπεζικοί & Ταμειακοί Λογαριασμοί
Προσφέρεται στην επιχείρησή σου η δυνατότητα αναλυτικής διαχείρισης ταμειακών και τραπεζικών λογαριασμών και η συσχέτισή τους με τις διάφορες οικονομικές συναλλαγές. Η λειτουργικότητα αυτή υποστηρίζει διαφόρους τύπους λογαριασμού (π.χ. τραπέζης, όψεως, δανείων, προθεσμίας, εγγυήσεων, πιστωτικών καρτών κλπ.).
 
Ειδικές Χρεοπιστώσεις  (Δαπάνες & Ειδικές Συναλλαγές)
Ευέλικτη λειτουργικότητα η οποία αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πράξη της επιχείρησής σου με πελάτες-προμηθευτές που δεν εμπίπτει στις συνήθεις συναλλαγές (Αγορών, Πωλήσεων, Εισπράξεων, Πληρωμών, Εμβασμάτων). Η σημαντικότερη χρήση της ενότητας είναι η διαχείριση δαπανών (χρεοπιστώσεων). 
 
Διαχείριση Αποθεμάτων 
Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης και καταγραφής των κινήσεων των αποθεμάτων της εταιρείας σου, παράλληλα με την online παρακολούθηση του ισοζυγίου και του κόστους των αποθεμάτων, επιτυγχάνοντας έτσι την βελτιστοποίηση του επιπέδου των αποθεμάτων.
 
Διαχείριση Λιανικής
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την κάλυψη αναγκών γρήγορης καταχώρησης. Μέσω αυτής της λειτουργικότητας σού παρέχεται η δυνατότητα αναγραφής των στοιχείων του πελάτη στην απόδειξη λιανικής, η εξόφληση των παραστατικών με το σύστημα των εισπράξεων από οποιοδήποτε μέσο πληρωμής (μετρητοίς, επί πιστώσει, με πιστωτική κάρτα κλπ.) καθώς και δυνατότητα διασύνδεσης με μηχανισμούς πιστωτικών καρτών.
 
Αγορές - Παραγγελιοδοσία
Εδώ μπορεί να διεξάγεις τις εμπορικές λειτουργίες των αγορών και της παραγγελιοδοσίας. Η ενότητα αυτή σε βοηθάει στη διαχείριση προσφορών, παραγγελιών, αποστολών, αγορών, επιστροφών, πιστωτικών, ακυρωτικών κ.λπ
 
Ημερολόγιο - Διαχείριση Συνάντησης
Μέσω ημερολογίων σού δίνεται η δυνατότητα να διαχειρισθείς τις συναντήσεις και το χρόνο εργασίας των εργαζομένων της επιχείρησής σου.
 
Σχεδιαζόμενα Ευρετήρια
Στη ενότητα αυτή δημιουργείς ευρετήρια καθορίζοντας μόνος σου τις ομαδοποιήσεις και τις ταξινομήσεις σύμφωνα με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί.
 
 

MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 
My Portal
Η εφαρμογή σού παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης των ενεργών data gadgets, όπως εμφανίζονται στο portal της επιχείρησής σου όπου έχει γίνει η κεντρική εγκατάσταση. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις από τη σχετική λίστα των gadgets αυτά που επιπλέον επιθυμείς να είναι διαθέσιμα και στη φορητή σου συσκευή.
 
Quick View 
Το QuickView σου παρέχει τη δυνατότητα άμεσης προβολής της οικονομικής εικόνας της επιχείρησής σου. Αναλυτικά τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφαρμογή είναι τα εξής:
 • Έσοδα: Μικτό κέρδος, Πωλήσεις, Κόστος Πωληθέντων, Έσοδα από Υπηρεσίες, Λοιπά Έσοδα, Κέρδη από Πώληση Παγίων
 • Έξοδα: Αγορές, Υπηρεσίες, Μισθοδοσία, Λοιπές Δαπάνες (πλην Μισθοδοσίας), Αποσβέσεις Παγίων, Ζημιές από Πώληση Παγίων
 • Απαιτήσεις: Υπόλοιπα Πελατών, Υπόλοιπα Χρεωστών, Αξιόγραφα Εισπρακτέα
 • Υποχρεώσεις: Υπόλοιπα Προμηθευτών, Υπόλοιπα Πιστωτών, Αξιόγραφα Πληρωτέα, Δάνεια Μεσοπρόθεσμα, Δάνεια Μακροπρόθεσμα
 • Ταμείο: Μετρητά, Πιστωτικές Κάρτες, Λογαριασμοί Καταθέσεων Όψεως, Λογαριασμοί Καταθέσεων Προθεσμίας, Λογαριασμοί Εγγυήσεων Προθεσμίας, Λογαριασμοί Εκχώρησης Τιμολογίων.
 

ΛΟΓΙΣΤΙΚΈΣ ΕΝΌΤΗΤΕΣ

 
Έσοδα – Έξοδα Β’ Κατηγορίας βιβλία
 
Περιλαμβάνεται: 
 • Προσχεδιασμένο λεπτομερές λογιστικό μοντέλο
 • Εγγραφές Εσόδων - Εξόδων από συναλλαγές εμπορικής διαχείρισης 
 • Καταχωρήσεις Εσόδων & Εξόδων 
 • Έσοδα & Έξοδα / Μηνιαία κατάσταση
 • Αναφορές Φ.Π.Α και ελεγκτικές εκτυπώσεις
 • Δηλώσεις ΦΠΑ, Φ2
 • Έντυπα δηλώσεων Ε2, Ε3, Ε5, βεβαίωση κερδών, κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης, έντυπα μητρώου.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ
 
Το Soft1 SmartBiz μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, παρέχοντάς της αυτοματοποίηση και έλεγχο όλων των επιμέρους διαδικασιών της σε πραγματικό χρόνο.
Με εύκολη και ασφαλή πρόσβαση από παντού, αλλά και απλή εγκατάσταση και παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σου, το Soft1 SmartBiz σου προσφέρει: 
 • Βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών
 • Μείωση λειτουργικού κόστους
 • Χαμηλή αρχική επένδυση(Pay as you go model)
 • Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων και instant recovery
 • Πρόσβαση από παντού, οποιαδήποτε στιγμή
 • Ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
 • Άμεση προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς
 • Βελτίωση αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας
 • Γρήγορες και αξιόπιστες διοικητικές αποφάσεις
 • Ευέλικτος τρόπος πληρωμής μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMOTE
Επιπλέον, το Soft1 SmartBiz απαντάει σε σύγχρονες επιχειρησιακές ανάγκες γιατί: 
 
 • Είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης που μπορεί να υποστηρίξει την εργασία σου, ακόμα και εκτός γραφείου, προσφέροντάς σου πλήρη λειτουργικότητα και πρόσβαση από παντού.
 • Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες λύσεις της αγοράς έχουν υψηλό αρχικό κόστος κτίσης, λόγω του μοντέλου αδειών χρήσης. Αντίθετα, το Soft1 SmartBiz διατίθεται με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας (Pay as you go model), γεγονός που μειώνει τα έξοδα της αρχικής επένδυσης.
 • Για τη δημιουργία backups, τη διαχείριση βάσης δεδομένων, καθώς και την αγορά και αναβάθμιση ΙΤ εξοπλισμού, το Soft1 SmartBiz, ως Cloud υπηρεσία, απαλλάσσει την επιχείρησή σου από το χρόνο και το κόστος που απαιτούν άλλες εναλλακτικές λύσεις.
 • Η ευκολία χρήσης του Soft1 SmartBiz μειώνει σημαντικά το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για να εξοικειωθείς εσύ και οι συνεργάτες σου με τα εργαλεία του.
 
Η υπηρεσία παρέχεται από τον ΟΤΕ Α.Ε.
 
 • Soft1SmartBiz image 1
 • Soft1SmartBiz image 2
 • Soft1SmartBiz image 3
 • Soft1SmartBiz image 4
 • Soft1SmartBiz image 5
 • Soft1SmartBiz image 6
 • Soft1SmartBiz image 7
 • Soft1SmartBiz image 8
 • Soft1SmartBiz image 9
 • Soft1SmartBiz image 10
 • Soft1SmartBiz image 11
 • Soft1SmartBiz image 12
 • Soft1SmartBiz image 13
 • Soft1SmartBiz image 14
 • Soft1SmartBiz image 15
 • Soft1SmartBiz image 16
 • Soft1SmartBiz image 17
 • Soft1SmartBiz image 18
 • Soft1SmartBiz image 19
 • Soft1SmartBiz image 20
 • Soft1SmartBiz image 21
 • Τι είναι το SmartBiz;

  To Soft1 SmartBiz είναι μια Cloud εφαρμογή που παρέχει στις εμπορικές εταιρείες την απαραίτητη λειτουργικότητα για τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους. Αντιμετωπίζει πλήρως την ανάγκη για αυτοματοποίηση διαδικασιών, παρέχοντας τη δυνατότητα για μείωση του λειτουργικού κόστους και ενίσχυση της αποδοτικότητας από την πρώτη κιόλας ημέρα. Αξιοποιώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα του Cloud computing, επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες από οπουδήποτε, διασφαλίζοντας την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Με ενότητες όπως η Λογιστική (για την τήρηση βιβλίων Β κατηγορίας), Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, Διαχείριση Αγορών &Πωλήσεων, Διαχείριση Αποθεμάτων καθώς και Reporting & Analytics, το Soft1 SmartBizπροσφέρει ένα πλήρες σύνολο λύσεων που βοηθούν κάθε επιχείρησή, να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της αγοράς.

 • Ποιες επιχειρηματικές λειτουργίες συμπεριλαμβάνει το SmartBiz;

  Το Soft1 SmartBiz έχει σχεδιαστεί ειδικά για ταχέως αναπτυσσόμενες μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις. Η λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τις business διαδικασίες τους και να βελτιώσουν τη συνολική τους αποτελεσματικότητα. Οι λειτουργικές ενότητες που περιλαμβάνει είναι: Stock Management Διαχείριση αποθεμάτων Διαχείριση 3ων αποθηκευτικών χώρων. Εμπορική Δραστηριότητα Εμπορικοί Συναλλασσόμενοι: Πελάτες – Προμηθευτές Πωλήσεις χονδρικής και παραγγελιοληψία Διαχείριση Λιανικής - Λιανική, POS & Συστήματα Λιανικής Ηλεκτρονική Τιμολόγηση. Χρηματοοικονομική Διαχείριση Αγορές - Παραγγελιοδοσία Ειδικές Χρεοπιστώσεις (Δαπάνες & Ειδικές Συναλλαγές) Απαιτήσεις και Υποχρεώσεις (Εισπράξεις - πληρωμές) Πιστωτικές Κάρτες Αξιόγραφα Τραπεζικοί & Ταμειακοί Λογαριασμοί. CRM Ημερολόγιο - Διαχείριση Συναντήσεων Λογιστική Διαχείριση Έσοδα – Έξοδα Β’ Κατηγορίας βιβλία

 • Τι χρειάζομαι για να χρησιμοποιήσω το SmartBiz;

  Για να χρησιμοποιήσεις το SmartBiz το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής (φορητός ή όχι) και ενεργή σύνδεση στο Internet. Για τους πιο εξοικειωμένους με τις τεχνικές έννοιες οι ελάχιστες προδιαγραφές του υπολογιστή και του λειτουργικού του συστήματος είναι: Λειτουργικά Συστήματα: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ή Windows 8, 32- ή 64-bit Ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις: Processor: Intel Core 2 Duo and AMD equivalent, 2 GB RAM, 200 MB χώρο στο σκληρό δίσκο για τον Windows client.

 • Μπορώ να έχω πρόσβαση στο SmartBiz όταν βρίσκομαι εκτός γραφείου;

  Συμπληρωματικά με το SmartBiz διατίθεται δωρεάν και η παρακάτω mobile εφαρμογές που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης σου από όπου και εάν βρίσκεσαι:

 • MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  MyPortal Η εφαρμογή σου παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης των ενεργών data gadgets, όπως εμφανίζονται στο Portal της κεντρικής εγκατάστασης. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις από λίστα εκείνα τα gadgets τα οποία επιθυμείς να έχεις διαθέσιμα στη φορητή συσκευή σου. Η πλοήγηση στα gadget είναι πολύ εύκολη καθώς τα δεδομένα παρουσιάζονται είτε ως γραφήματα είτε ως δεδομένων. QuickView H mobile εφαρμογή Soft1 Quick View σου παρέχει τη δυνατότητα άμεσης προβολής της οικονομικής εικόνας μιας επιχείρησης. Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφαρμογή αφορούν σε Έσοδα, Έξοδα, Απαιτήσει, Υποχρεώσεις και Ταμειακά διαθέσιμα.

 • Πού βρίσκονται τα δεδομένα μου όταν χρησιμοποιώ το SmartBiz;

  Το Soft1 SmartBiz χρησιμοποιεί πιστοποιημένα datacenters εντός ΕΕ τα οποία παρέχουν συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας της υπηρεσίας Soft1 SmartBiz. Έτσι διασφαλίζετε: Αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Data Center, αποκλειστικά εξουσιοδοτημένου προσωπικού Περιβάλλον υψηλής προστασίας για ασφάλεια των συστημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών Ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον βιομηχανικών προδιαγραφών Υψηλή διαθεσιμότητα 99,95% με εφαρμογή τεχνολογιών fault tolerance, automatic replication, backup & recovery, load balancing κλπ. Λειτουργία 24x7 με συνεχή υποστήριξη

 • Πώς μπορώ να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το SmartBiz, ποια είναι τα πρώτα βήματα;

  Μόλις λάβεις το email ενεργοποίησης της υπηρεσίας ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης που περιλαμβάνει.

 • Πόσο χρόνο θα χρειαστεί η παραμετροποίηση του SmartBiz για να ξεκινήσει να λειτουργεί η επιχείρησή μου;

  To SmartBiz ενσωματώνει έτοιμο (ready-to-use) μοντέλο Πρότυπης Εταιρείας καλύπτοντας πλήρως την οποιαδήποτε ανάγκη Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης.

 • Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω το SmartBiz;

  Το Soft1 SmartBiz είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση και δεν απαιτεί εξειδικευμένες ικανότητες. Διαθέτει ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον εργασίας με όμοιες λειτουργίες και δυνατότητες σε όλες τις ενότητες της εφαρμογής.

 • Μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου στο SmartBiz;

  Μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου στο SmartBiz αξιοποιώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες που αφορούν data import με χρήση αρχείων (Ms-Excel , Ascii).

 • Πώς γίνεται η αναβάθμιση των νέων εκδόσεων στο SmartBiz;

  To Soft1 SmartBiz ως Cloud εφαρμογή ενσωματώνει μηχανισμό για την αυτόματη εγκατάσταση νέων εκδόσεων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης βάσει τελευταίων φορολογικών διατάξεων.

 • Πως μπορώ να αποκτήσω το SmartBiz;

  Η υπηρεσία διατίθεται σε προνομιακές χρεώσεις που μπορείς να τις εξοφλήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ.

 • Τι θα γίνει με τα δεδομένα μου αν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου;

  Σε περίπτωση που δεν ανανεώσεις την συνδρομή σου, τα δεδομένα σου φιλοξενούνται για 2 επιπλέον μήνες στο Cloud, παρέχοντας σου την δυνατότητα προβολής τους. Μέσα στους δυο μήνες θα πρέπει να δημιουργήσεις εφεδρικό αντίγραφο της βάσης δεδομένων σου ή να εξάγεις τα δεδομένα σε μορφή αρχείων xls, ascii, κλπ.

 • Πως μπορώ να κάνω backup τα δεδομένα μου;

  Για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τo Administration password και από τη διαχείριση της κονσόλας να προβείς στη διαδικασία του backup.

 • Τι είδους υποστήριξη περιλαμβάνεται με την αγορά του SmartBiz;

  Παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη μέσω της Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818.

 • Που μπορώ να βρω βοήθεια σχετικά με το SmartBiz;

  Η τεκμηρίωση παρέχεται μέσω της online Soft1 βιβλιοθήκης, διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση wiki.softone.gr. Εναλλακτικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια χρήσης του SmartBiz έχεις τη δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης πληροφοριών με τη χρήση του πλήκτρου F1. Επιπλέον, μπορείς να παρακολουθήσεις τον πλήρη οδηγό εκπαίδευσης, σε μορφή videos, στο κανάλι της Soft1 στο Youtube.