Σύνδεση
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Πληροφορίες Εικόνες Συχνές ερωτήσεις Οδηγίες χρήσης
 
ΓΕΝΙΚΑ
 
Σε σένα το σύγχρονο δικηγόρο, που θέλει να βλέπει το δικηγορικό του γραφείο να αναπτύσσεται, Η COSMOTE προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να το δοκιμάσεις για δύο ολόκληρους μήνες. Πρόκειται για την υπηρεσία Τιπούκειτος, την πρώτη Cloud εφαρμογή που παρέχεται μέσω Internet και η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία & νομικά τμήματα, προσφέροντας λειτουργίες αυτόματου συγχρονισμού και άμεσης οργάνωσης εργασιών. Η υπηρεσία διατίθεται σε συνεργασία με την εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής Τιπούκειτος ΙΚΕ.
 
Δες εδώ το video της υπηρεσίας.
 
Ο Τιπούκειτος είναι ένα δυναμικό λογισμικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από έμπειρους δικηγόρους, που, μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις, προσαρμόζεται διαρκώς στις νέες ανάγκες και τα ζητούμενα που προκύπτουν στη νομική πραγματικότητα. Προέκυψε από τη διαπίστωση ότι καθημερινά έχεις, ως σύγχρονος δικηγόρος, να αντεπεξέλθεις σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συχνά ραντεβού, αυστηρές προθεσμίες, πελάτες με διαφορετικά ζητούμενα. Έτσι, για να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις επαγγελματικές σου απαιτήσεις, χρειάζεσαι κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, τον αξιόπιστο βοηθό σου. Τώρα, χάρη στον Τιπούκειτο, μπορείς να έχεις την πλήρη εικόνα του γραφείου & των υποθέσεών σου με ένα κλικ, απαλλαγμένος από το άγχος των υπολογισμών και των προθεσμιών, αφού η εφαρμογή αναλαμβάνει και δημιουργεί τα πάντα αυτόματα. 
H υπηρεσία φιλοξενείται στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ εντός Ελλάδος, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια των δεδομένων σου. Η πληρωμή για τη χρήση της υπηρεσίας πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ.
 
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Τιπούκειτος αποτελεί μια αναγνωρισμένη και διακεκριμένη εφαρμογή η οποία έλαβε Silver βραβείο, στην κατηγορία Διαδικτυακές Εφαρμογές στα Business IT (BITE) Excellence Awards 2015,  για το συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και ευκολίας χρήσης που διαθέτει. Με τέτοια χαρακτηριστικά, η υπηρεσία παρέχει πραγματική αξία και πρακτικές λύσεις στα καθημερινά ζητήματα οργάνωσης που αντιμετωπίζουν τόσο τα μεμονωμένα δικηγορικά γραφεία όσο και τα νομικά τμήματα των μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.
 
Αν διαθέτεις ήδη την υπηρεσία Τιπούκειτος, μπορείς να κάνεις log in εδώ.

 

DEMO
Δοκίμασε demo του προϊόντος χωρίς καμία δέσμευση. 
Συνδέσου στο https://tipoukeitos.cosmote.gr/login/
Στη συνέχεια πληκτρολογήστε στο username: demoote και στο password: demoote134
Στην ενότητα «Οδηγίες Χρήσης» υπάρχουν πληροφορίες για το πώς να εκτελέσετε διάφορες λειτουργιές της υπηρεσίας. 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ (Τιμή με ΦΠΑ)

Πακέτο

Τιμή με ΦΠΑ

Τιπούκειτος Standard

10,03 €

Τιπούκειτος  Multiuser - Admin

26,82 €

Τιπούκειτος Multiuser - User

7,96 €

* Η άδεια χρήσης Τιπούκειτος Multiuser – User προϋποθέτει την ύπαρξη αδείας Τιπούκειτος  Multiuser – Admin.

 

o    Τιπούκειτος Standard : άδεια χρήσης για έναν χρηστή της εφαρμογής (δεν συνδυάζεται με δεύτερη άδεια χρήσης Τιπούκειτος Standard).

o    Τιπούκειτος  Multiuser Admin : άδεια χρήσης για διαχειριστή της εφαρμογής με πολλαπλούς χρήστες (συνδυάζεται αποκλειστικά με άδειες χρηστών Tιπούκειτος Multiuser User. Δεν μπορεί να παραγγελθεί χωρίς την συνύπαρξη του Tιπούκειτος Multiuser User).

o    Tιπούκειτος Multiuser User : άδεια χρήσης για χρήστη της εφαρμογής με πολλαπλούς χρήστες. Μπορεί να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε ποσότητα με προϋπόθεση ότι έχει προμηθευτεί το Τιπούκειτος  Multiuser Admin.

Χαρακτηριστικά & Πακέτα
 
Ο Τιπούκειτος, η πρώτη cloud εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία & νομικά τμήματα, σού εξασφαλίζει εύκολα και με απόλυτο έλεγχο την οργάνωση και τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών σου. Μέσα από ένα εύχρηστο, λειτουργικό και ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, η υπηρεσία Τιπούκειτος προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για την οργάνωση των υποθέσεών σου:
 • Ημερολόγιο υποχρεώσεων με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των εργασιών σου και αυτοματοποιημένου υπολογισμού προθεσμιών για όλα τα δικαστήρια, κάθε δικαιοδοσίας και βαθμού
 • Γενικό αρχείο υποθέσεων για αυτόματη αρχειοθέτηση και ταχύτατη αναζήτηση
 • Αυτόματη διασύνδεση και ενημέρωση γεγονότων, πελατών και υποθέσεων
 • Πελατολόγιο, αυτόματα δημιουργούμενο, με πλήρη συσχέτιση υποθέσεων και ενεργειών
 • Αυτόματες ειδοποιήσεις για όλες τις υποχρεώσεις σου
 • Αποστολή ενημερώσεων με SMS ή email αναφορικά με τις καταχωρημένες υποχρεώσεις του ημερολογίου σου
 • Συγχρονισμό ημερολογίου και γεγονότων
 • Πλήρη διαχείριση οικονομικών στοιχείων και αυτόματο υπολογισμό απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για να μην χάνεις χρόνο με υπολογισμούς ΦΠΑ και παρακρατήσεων.
 • Διασύνδεση υπόθεσης και δικογράφων
 • Συνεχή πρόσβαση στην εφαρμογή από όπου κι αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή
 • Νομικές Συμβουλές (tips) σε διάφορα στάδια καταχώρισης των υποθέσεών σου
 • Ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία από όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του γραφείου σου
 • Πλήρης κατάλογος χρήσιμων πληροφοριών (διευθύνσεις και τηλέφωνα όλων των υπηρεσιών)
 • Τεχνική υποστήριξη και συνεχής ενσωμάτωση προτάσεων και αναβαθμίσεων στην υπηρεσία
 
Η υπηρεσία Τιπούκειτος προσφέρεται σε δύο πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι, είτε εργάζεσαι μόνος σου και θέλεις απλά να οργανώσεις την δουλειά σου, είτε διαθέτεις δικηγορικό γραφείο και έχεις ανάγκη να προσθέτεις χρήστες (συνεργάτες, δικηγόρους κτλ.) στην εφαρμογή, υπάρχει το αντίστοιχο πακέτο.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
Τώρα υπάρχει ένα πολύτιμο εργαλείο που σε βοηθάει να εργαστείς παραγωγικά και να εξοικονομήσεις χρόνο για τις υποθέσεις σου. Η υπηρεσία Τιπούκειτος για τον σύγχρονο δικηγόρο εξασφαλίζει άμεση διαχείριση διαδικασιών, προσφέρει πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση όλων των υποθέσεων - εργασιών σου και παρέχει άμεση πρόσβαση στα αρχεία σου κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
 
Εύκολη και απλή χρήση
 
Όλες οι ενημερώσεις είναι προ-διατυπωμένες σε ενότητες σε ένα σύντομο κατάλογο, για την άμεση οργάνωση και διαχείριση των καθημερινών εργασιών και υποθέσεών σου. Εσύ από την πλευρά σου με απλά βήματα: 
 • Καταχωρείς μία υπόθεση και είναι διαθέσιμη για πάντα.
 • Δεν συμπληρώνεις, απλά επιλέγεις, αφού όλα είναι προ-διατυπωμένα σε ένα σύντομο κατάλογο.
 • Βρίσκεις όλες τις πληροφορίες - γεγονότα, υποθέσεις, πελάτες – διασυνδεδεμένες μεταξύ τους αυτόματα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο τόσο στην καταχώριση, όσο και στη μελλοντική ανάκτηση οποιασδήποτε πληροφορίας.
Άμεση πρόσβαση
 
 • Εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακή εφαρμογή (Cloud) για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και από παντού.
 • Πλήρης εικόνα του γραφείου & των υποθέσεών σου στην οθόνη σου, κάθε στιγμή, από παντού, με ένα μόνο κλικ.
 • Άμεση και συνεχής πρόσβαση μέσω browser σε όλες τις λειτουργίες του από PC και iOS/Android συσκευές.
 • Δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης από πολλούς διαφορετικούς χρήστες
 
Ευέλικτος τρόπος πληρωμής
 
Η υπηρεσία προσφέρεται με προνομιακές χρεώσεις που μπορείς να τις εξοφλείς εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ. 
 
Αυτόματες Λειτουργίες
 
Λειτουργίες όπως υπολογισμός προθεσμιών, υπολογισμός απόδειξης παροχής υπηρεσιών, ενημέρωση ημερολογίου, ειδοποιήσεις, συγχρονισμός καταχωρήσεων κ.ά., εξασφαλίζουν άμεση διαχείριση όλων των χρονοβόρων διαδικασιών.
 
Ασφάλεια
 
Η υπηρεσία φιλοξενείται στις ασφαλείς και αξιόπιστες υποδομές του ΟΤΕ, εντός Ελλάδας, ενώ συγχρόνως διαθέτει:
 • Το εγκυρότερο διεθνές πιστοποιητικό ασφαλείας (Thawte Secure Site SSL Certificate), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σου στη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση.
 • Αυτόματο καθημερινό backup για να είναι τα αρχεία σου για πάντα στη διάθεσή σου.

 

Η υπηρεσία παρέχεται από τον ΟΤΕ Α.Ε.
 • Tipoukeitos image 1
 • Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων μoυ; Θα υπάρχουν εκτεθειμένα στο διαδίκτυο ή θα βρίσκονται στο δικό μου υπολογιστή;

  Ο Τιπούκειτος διαθέτει το εγκυρότερο διεθνές πιστοποιητικό ασφαλείας (Thawte Secure Site SSL certificate), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σου σε 256-bit, τη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση. Το ίδιο ακριβώς πιστοποιητικό χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί για όλες τις online συναλλαγές καθώς και οι μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως.

 • Τι θα γίνει με τα δεδομένα μου αν η υπηρεσία σταματήσει να παράσχεται;

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα δεδομένα σου. Ο Τιπούκειτος σου δίνει τη δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σου σε αρχεία excel. Έτσι, μπορείς να εξάγεις όλους τους πίνακες με τα δεδομένα σου και να τα αποθηκεύεις στον τοπικό σου δίσκο ως αντίγραφα, ώστε να απαλειφθεί οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το αν κινδυνεύουν να χαθούν.

 • Εσείς θα έχετε πρόσβαση στα δεδομένα μου αν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου;

  Ο Τιπούκειτος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις backup σε αρχείο μορφής excel όλων των δεδομένων σου (γεγονότων, υποθέσεων, πελατών, Δικαστηρίων, προθεσμιών, παραγραφών κλπ.) στον υπολογιστή σου, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με το πάτημα ενός πλήκτρου, όσο συχνά θέλεις. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να διακόψεις τη συνδρομή σου στην υπηρεσία θα μπορείς να έχεις τα πάντα στον υπολογιστή σου και να τα επεξεργαστείς όπως εσύ θέλεις. Η επιπλέον δυνατότητα read only πρόσβασης στην υπηρεσία για 2 έτη μετά τη διακοπή της συνδρομής, σού δίνεται για να εκμεταλλευτείς ταυτόχρονα και τις διασυνδέσεις μεταξύ των στοιχείων που θα έχεις καταχωρημένες μέσα από το περιβάλλον του Τιπούκειτου.

 • Πού πηγαίνουν αυτά που αποθηκεύουμε εμείς στον Τιπούκειτο;

  Ο Τιπούκειτος φιλοξενείται στις ασφαλείς και αξιόπιστες υποδομές του ΟΤΕ στην Ελλάδα οι οποίες διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας που κρυπτογραφεί τα δεδομένα σου στη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση καθώς και αυτόματο καθημερινό backup για να είναι τα αρχεία σου πάντα διαθέσιμα.

 • Υπάρχει δυνατότητα να πάρω σε cd τα δεδομένα που έχω καταχωρήσει στον Τιπούκειτο αν η υπηρεσία πάψει για οποιοδήποτε λόγο να παρέχεται ή αν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου;

  Ο Τιπούκειτος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις backup, σε αρχείο μορφής excel, όλων των δεδομένων σου (γεγονότων, υποθέσεων, πελατών, Δικαστηρίων, προθεσμιών, παραγραφών κλπ.) στον υπολογιστή σου, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με το πάτημα ενός πλήκτρου, όσο συχνά θέλεις. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να διακόψεις τη συνδρομή σου στην υπηρεσία θα μπορείς να έχεις τα πάντα στον υπολογιστή σου και να τα επεξεργαστείς όπως εσύ θέλεις. Η επιπλέον δυνατότητα read only πρόσβασης στην υπηρεσία για 2 έτη μετά τη διακοπή της συνδρομής σού δίνεται για να εκμεταλλεύεσαι ταυτόχρονα και τις διασυνδέσεις μεταξύ των στοιχείων που θα έχεις καταχωρημένα μέσα από το περιβάλλον του Τιπούκειτου.

 • Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης αρχείων του υπολογιστή με τον Τιπούκειτο;

  Σε κάθε είδους Υπόθεση, είτε πρόκειται για Συμβόλαιο είτε για Εξώδικη υπόθεση είτε για Δικαστική, μπορείς να ανεβάσεις τα αρχεία που αφορούν στην κάθε υπόθεση στην αντίστοιχη καρτέλα, μέσω Google Drive ή Dropbox. Έτσι, διατηρείς ένα ολοκληρωμένο και ενημερωμένο αρχείο υποθέσεων.

 • Πώς ενημερώνεται ο Τιπούκειτος με τις νομοθετικές αλλαγές;

  Στην ομάδα υποστήριξης του Τιπούκειτου εργάζεται ομάδα από εξειδικευμένους νομικούς και έμπειρους δικηγόρους, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις και τις ενσωματώνουν στις λειτουργίες του προγράμματος.

 • Μπορώ να συνδεθώ στον Τιπούκειτο μέσω Macintosh (Safari) και ipad;

  Ο Τιπούκειτος είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που λειτουργεί χωρίς να εξαρτάται καθόλου από το λειτουργικό σύστημα, από τον browser ή από τη συσκευή από την οποία συνδέεσαι. Έτσι μπορείς να έχεις πρόσβαση και να χρησιμοποιείς πλήρως όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες της υπηρεσίας και από Macintosh, και από ipad και από όπου αλλού θέλεις αρκεί να διαθέτεις σύνδεση στο Internet.

 • Regarding customer support

  Although the simplicity of all Tipoukeitos functions makes almost unnecessary any support, you are provided with instant daily support, for free and forever, thanks to Business Customer Service Fixed & Mobile of OTE Group of Companies. By calling 13818, specialized technical support staff is there to answer any question regarding the program.