Σύνδεση
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Πληροφορίες Εικόνες Συχνές ερωτήσεις Οδηγίες χρήσης

 

ΓΕΝΙΚΑ

Τώρα, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Business Cloud Servers μπορείς να έχεις υπολογιστικούς πόρους (servers) με πλήρως παραμετροποίησιμα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστική ισχύ (CPU), μνήμη (RAM), αποθηκευτικό χώρο (Hard Disk), λειτουργικό σύστημα κ.α. H υπηρεσία COSMOTE Business Cloud Servers παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των servers σου μέσα από τα ολοκληρωμένα και ασφαλή συστήματα διαχείρισης που διαθέτει. Παράλληλα η COSMOTE σού εξασφαλίζει τον κεντρικό έλεγχο των υποδομών σου, την υψηλή διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους. Επιπλέον, οι servers συνοδεύονται από εγγυημένα επίπεδα παροχής υπηρεσιών (Service Level Agreement – SLA) και 24x7 Τεχνική Υποστήριξη (Support) σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Οι servers παρέχονται μέσα από σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες υποδομές Data Center, που διακρίνονται για την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους. Επιπλέον, διαθέτουν μια σειρά από πιστοποιήσεις φυσικής ασφάλειας και παρέχουν σύγχρονα μέσα ελέγχου και παρακολούθησης των multiple-cluster υποδομών, τόσο κατά την φυσική όσο και κατά την απομακρυσμένη πρόσβασή τους. Έτσι, τα δεδομένα σου φυλάσσονται σε εξαιρετικά σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις όπως ορίζουν τα παγκόσμια standards, αλλά και η Ελληνική νομοθεσία.

Τέλος, με την υπηρεσία COSMOTE Business Cloud Servers έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις και να ενεργοποιήσεις άμεσα servers με τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις επιχειρησιακές σου ανάγκες, χωρίς να προβαίνεις σε αντίστοιχες επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή (hardware), συμβόλαια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης. Οι χρεώσεις χρήσης των δεσμευμένων υπολογιστικών πόρων (servers) γίνονται απολογιστικά σε επίπεδο μήνα, και σού αποστέλλονται προς εξόφληση μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMOTE.

Δες εδώ το video της υπηρεσίας.

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση των COSMOTE Business Cloud Servers είναι εξαιρετικά σημαντικά για την επιχείρησή σου. Συγκεκριμένα, εξασφαλίζονται:

  • Ελεγχόμενο κόστος. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο κτήσης και χρήσης σχετικών υπηρεσιών και διατίθενται με την οικονομική μορφή της υπηρεσίας (as a Service). Επιπλέον, με τη χρήση της υπηρεσίας η επιχείρησή σου μειώνει τις δαπάνες αρχικής επένδυσης για υλικοτεχνική υποδομή (hardware)
  • Ελαστικότητα. Η επιχείρησή σου μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνες ακριβώς τις υπηρεσίες που χρειάζεται αλλά και στην έκταση που τις χρειάζεται αυξομειώνοντας τους χρησιμοποιούμενους πόρους χωρίς να ανησυχεί για τυχόν περιορισμούς.
  • Ασφάλεια. Οι COSMOTE Business Cloud Servers παρέχονται μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει όμως τη δυνατότητα στην επιχείρησή σου για συνεχείς επεκτάσεις και βελτιώσεις αλλά και συνέργιες με άλλες εφαρμογές.
  • Υψηλή διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία προσφέρει εγγύηση για  αδιάλειπτη λειτουργία,  αυξημένη αξιοπιστία και διαθεσιμότητα των υποδομών και των εφαρμογών προς χρήση επί 24ώρου βάσεως, 7 ημέρες την εβδομάδα (24Χ7).
  • Εύκολη πρόσβαση. Η πρόσβαση στην υπηρεσία και στα δεδομένα, η διαχείριση και η παρακολούθησή τους είναι εύκολη και πραγματοποιείται από παντού (PC, smart phone κλπ) προσδίνοντας ευελιξία στην επιχείρησή σου και απόλυτο έλεγχο στη λειτουργία της.
  • Πλήρης αυτοματοποίηση. Η συντήρηση και ο συγχρονισμός των δεδομένων, καθώς και οι όποιες παραμετροποιήσεις πραγματοποιούνται άμεσα και αυτοματοποιημένα.
  • 24Χ7 τεχνική υποστήριξη. Η υπηρεσία υποστηρίζεται από 24Χ7 τεχνική υποστήριξη και είναι πιστοποιημένη από τους επίσημους κατασκευαστές της.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

 

CloudServer

Starter Pack

   CloudServer

Small

CloudServer

Medium

  CloudServer

Large

Cloud Server

Custom

Τιμη Χωρις ΦΠΑ / Μήνα

67,74 €

93,78 € 136,40 € 225,58 €

Εξαρτώμενο από

επιλεγμένα

χαρακτηριστικά

Virtual CPU Cores

1

1 2 4

1-16

Memory

Size (GB)

1

4 4 8 1-16

Hard Disk

Space (GB)

60

60 120 160   100-3000

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ADD-ONS

Πακέτο

Τιμη με ΦΠΑ

Professional Support

31,00 €

Antivirus

4,17 €

10 days backup

   49,60 €

30 days backup 80,60 €

 

Η υπηρεσία παρέχεται από τον ΟΤΕ Α.Ε.